...

HaiHui la Polul Nord

Categoria: HaiHui Explorator

Detalii HaiHui

Pret: 999 euro

Perioada: 17 Mar 2022 - 22 Mar 2022

Destinatie: Svalbard, Polul Nord

Numar locuri: 12

Servicii incluse: Bilete de avion Bucuresti – Oslo si retur, cu taxe de aeroport incluse și bagaj de mână, fără escale Bilete avion Oslo – Svalbard si retur, cu taxe de aeoport incluse si bagaj de mana Cazare 5 nopți în cazări frumoase, în camere duble Tur lider voios

Servicii neincluse: Calatorie de 2 zile cu snowmobilul la Pyramiden – 699 euro Mese Transferuri aerport – hotel – apx 90 euro Cheltuieli personale

Insotitor calatorie

Razvan

descriere despre insotitorul de calatorie

Intro excursie

Te-ai gandit ca sunt si alte moduri de a te racori? In martie 2022, ajungem foarte aproape de Polul Nord, in Svalbard. In cea mai buna perioada, atunci cand ziua se mareste, zapada este abundenta, fiordurile inghetate, iti propunem o excursie ce te va fascina cu siguranta. Aurora Boreala în feerie de lumini multicolore , muuult alb, vulpi polare, cascade inghetate si munti inzapeziti. Cu putin noroc, poate chiar si ursi polari 😊 Genul de excursie pe care o traiesti o data in viata.

Descriere excursie si itinerariu

Program detaliat:
Ziua :Joi, 17 martie: Zbor București-Oslo
Cu raze de soare in bagaj ce ne vor încălzi mai ales la - 25 de grade când vom fi pe snowmobil, ne indreptam spre aeroport pentru primul zbor către Oslo.
Facem o scurta plimbare pe faleza și alegem un pub pentru câteva beri artizanale.

Cazare CityBox Oslo

Ziua 2: Vineri, 18 martie: Zbor Oslo-Svalbard
Tot mai aproape de Cercul Polar, ne indrepram astazi spre Svalbard, locul despre care spune ca este casa a mai multor exemplare de urs polar decat oameni. 😊 Luam la pas Svalbard, ne bucuram de experiente culinare, muzee si exploram viata – atat de diferita fata de cea cu care suntem atat de obisnuiti. Alb orbitor, hike-uri usoare pentru a savura din plin privelisti uluitoare si oameni cu multa caldura in suflet.

Cazare in Svalbard, camere duble

Ziua 3: Sambata, 19 martie: Excursie cu snowmobilul

Ca proaspat iesiti din hibernare, astazi infruntam frigul in cel mai autentic mod al acestei zone: calatoria cu snowmobilul. Experimentam senzațiile ce iti trezesc fiori, atunci cand trecem pe langa ghețarii cei falnici, fiordurile înghețate și munții acoperiți de zăpadă, bucurandu-ne de un sentiment de libertate nemaiantalanit. In plus, nu trebuie sa ne facem griji in privinta traficului. 😉

Calatoria cu snowmobilul ne poarta in Pyramiden, un fost oraș minier de cărbune din Rusia. În anii 1980, era un oraș plin de viață, cu o populație de 1.000 de locuitori, dar când mina a fost închisă în 1998, toată lumea a părăsit orașul în grabă. Au fost lăsate cupe pe mese, tăieturi de ziare pe pereți și schiuri pe coridoare.

Timpul s-a oprit în fascinantul oraș din Svalbard și a fost listat de National Geographic ca unul dintre cele mai interesante 10 orașe fantomă din lume. Facem o calatorie in timp, la umbra marelui URSS.

Cazare in Pyramiden, camere duble

Ziua 4: Duminica, 20 martie: Excursie cu snowmobilul

Dupa micul dejun, continuam calatoria cu snowmobilul si ne indreptam din nou spre Svalbard. Facem poze si ne lasam condusi de albul infinit.

Cazare in Svalbard, camere duble


Ziua 5: Luni, 21 martie: Dimineata, luam micul dejun si facem o ultima plimbare in Svalbard. In jurul pranzului, ne asteapta un zbor cu escala spre Oslo, unde vom ajunge spre seara.

Cazare Oslo, camere duble, Hotel City Box


Ziua 6: Oslo

Pe urmele vikingilor, astazi exploram zona istorica a Oslo-ului la pas, bucurandu-ne de fiordurile lungi si muzeele pline cu istoria locului.

Plimbari pe plaja la Marea Norvegiei, arta stradala si cladiri impresionante.

Dupa o experienta inedita, e timpul sa ne luam ramas bun si sa ne intoarcem la ciripitul vesel al randunelelor, care ne asteapta cuibarite sa le povestim tainele Nordului.

Zbor de seara, fara escala.

Traseu

Bucuresti - Oslo - Svalbard - Pyramiden - Oslo

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Oslo

x

02.

Calatorie cu snowmobilul

x

03.

Pyramiden

x

04.

Svalbard

x

HaiHui

Sfaturi calatorie

In acest moment, intrarea in Norvegia se face doar pentru persoanele care sunt vaccinate cu formula completă sau care s-au vindecat de COVID-19 în ultimele 6 luni (fiind necesară prezentarea unui certificat cu cod QR care să poată fi verificat prin platforma EU Digital COVID);
HaiHui

Metode de plata

Cum plătesc? Tranșa 1: 599 euro pana la 17 octombrie Transa 2: 400 euro pana la 17 ianuarie
Hai vii cu noi ?

Rezerva loc in excursie