...

HaiHui in Norvegia

Categoria: HaiHui Explorator

Detalii HaiHui

Pret: 329 euro

Perioada: 03 Nov 2021 - 07 Nov 2021

Destinatie: Norvegia

Numar locuri: 12

Servicii incluse: Bilete de avion, cu taxe de aeroport incluse și bagaj de mână, fără escale, București-Bergen și retur. Cazare 4 nopți în cazări foarte frumoase, în camere duble Costuri ghid montan Tur lider voios

Servicii neincluse: Cheltuieli personale Transport intern cu autobuzul/taxi

Insotitor calatorie

Razvan

descriere despre insotitorul de calatorie

Intro excursie

Nu-i asa ca ai fost obisnuit ca ca o excursie in Norvegia sa coste peste 1000 de euro? Ei bine, la HaiHui e diferit. In noiembrie, hai cu noi la drum! Am pregatit 2 dintre cele mai frumoase trekking-uri din tara: Trolltunga si Pulpit Rock. Vom avea parte de 5 zile magice, pline de aventura, totul in schimbul a doar 2 zile de concediu. 😊

Descriere excursie si itinerariu

Ziua : Miercuri, 3 noiembrie: Bucuresti-Bergen
Echipati cu multa voie buna, ne intalnim voiosi la aeroport si ne imbarcam in avionul ce ne va duce spre Bergen, dupa lasarea serii.
Cazare la Hotel Citybox Bergen
Ziua 2: Joi, 4 noiembrie: Bergen + Odda
Dis de dimineata, plecam in explorarea orasului Bergen, cunoscut si sub numele de “Orasul celor 7 munti.” Ne plimbam pe langa iconicele casute colorate aflate in apropierea vechiului debarcader, parte a patrimoniului UNESCO, admiram privelisti panoramice ale Muntelui Fløyen si facem o vizita la cunoscuta piata de peste.
Dupa pranz, pornim cu autobuzul intr-o calatorie de apx. 3 ore spre Odda, in apropierea traseului Trolltunga.
Cazare la Trolltunga Camping, camere duble
Ziua 3: Vineri, 5 noiembrie: Traseu Trolltunga
Trolltunga (Limba trolului) este cea mai spectaculoasă formațiune de piatra din Norvegia. Aflata la 1180 de metri deasupra nivelului mării si aproximativ 700 de metri deasupra lacului Ringedalsvatnet, Trolltunga ofera o panorama fantastică, mai ales atunci cand ajungi in varf, pe “limba” trolului. Drumeția către Trolltunga începe în Skjeggedal, iar traseul dureaza apx 12 ore, insumand 28 km dus-intors. Pe drum, vom fi insotiti de un ghid montan specializat, care ne va acompania pe toata durata traseului.
Dificultate traseu: mediu-dificil.
Echipament obligatoriu: incaltaminte montana de iarna, polar, geaca antivant, mancare si apa
Cazare la Trolltunga Camping, camere duble
Ziua 4: Sambata, 6 noiembrie: Odda- Stavenger
Astazi este o zi de tranzit, in care vom lua autobuzul spre o noua destinatie palpitanta: Stavenger, un oras cu un centru vechi impresionant si stradute pavate, care te induc intr-o atmosfera autentica a Norvegiei. Facem o plimbare de seara si ne pregatim pentru un somn odihnitor, caci ne asteapta un nou traseu impresionant.
Cazare: Stavanger, St Svithun Vandrerhjem

Ziua 5: Duminica, 7 noiembrie: Pulpit Rock – Bergen

Dimineata, pornim catre unul din cele mai populare hike-uri ale Norvegiei, cunoscuta ca Pulpit Rock. Traseul insumeaza 4 ore si apx 8 km, alternand zonele abrupte cu cele plate. Traseul are o dificultate medie, ascensiunea fiind de 334m.
Ca niste adevarati cuceritori, Incarcati cu povesti si amintiri, luam autobuzul spre Bergen si petrecem ultimele momente in cautare de suveniruri, dar si pentru a face ultimele fotografii cu aceste locuri inedite.
Zborul spre casa este seara, cand ne luam ramas bun de la Norvegia, intorcandu-ne acum mai bogati, in prieteni si amintiri.
Ha det, Norvegia!
Hai, vii? De ce sa platesti mai mult?

Traseu

Bergen - Odda - Stavenger - Bergen

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Fiorduri

-

02.

Trolltunga

-

03.

Pulpit Rock

-

04.

Bergen

-

HaiHui

Sfaturi calatorie

Aceasta excursie este dedicata persoanelor cu o conditie fizica buna si care dispun de echipament montan corespunzator. Info COVID: In acest momentul, accesul in Norvegia este permis doar persoanelor ce prezinta dovada vaccinarii cu formula completă sau care s-au vindecat de COVID-19 în ultimele 6 luni (fiind necesară prezentarea unui certificat cu cod QR care să poată fi verificat prin platforma EU Digital COVID), sau in cazul prezentarii unui document ce atesta rezidenta in Norvegia.
HaiHui

Metode de plata

Tranșa 1: 159 euro pana la 10 august Tranșă 2: 170 euro pana la 10 septembrie
HaiHui

Alte excursii recomandate

HaiHui in Andaluzia

489 euro

02 Oct 2021 - 09 Oct 2021

HaiHui in Olanda

359 euro

09 Sep 2021 - 13 Sep 2021

HaiHui în Peru

1399 euro

22 Sep 2021 - 12 Oct 2021

Hai vii cu noi ?

Rezerva loc in excursie