...

HaiHui in Mallorca

Categoria: Arhiva

Detalii HaiHui

Pret: 289 euro

Perioada: 20 Jun 2021 - 24 Jun 2021

Destinatie: Mallorca, Spania

Numar locuri: 0

Servicii incluse: - Bilet de avion dus-întors, fără escală, București - Palma de Mallorca, cu bagaj de mână inclus - 4 nopți de cazare frumoase, în camere duble - Tur lider voios

Servicii neincluse: - Cheltuieli personale - Transferuri interne - Mese - Excursii opționale: Tur cu autobuzul în Palma de Mallorca - Hop on/Hop off – 19 euro : Croazieră de 5h pe coasta de Sud și snorkeling – 55 euro : Croazieră de 8 ore pe Coasta de Nord - apx 50 euro : Tur către Soler și Port de Soler cu tren si tramvai vintage – 32 euro - test PCR

Locurile pentru acesta excursie sunt epuizate. Inscrie-te pe lista de asteptare.

Intro excursie

O zi mohorâtă, poate la birou, poate printre hârtii, excel-uri și meeting-uri. Te uiți pe fereastră și parcă îți surâde o vacanță, la plajă, printre palmieri și oameni fericiți și lipsiți de griji. Însă îți amintești că nu mai ai prea multe zile de concediu pentru anul acesta… Pentru că fiecare dintre noi are aceste gânduri uneori, am hotărât să punem piciorul în prag și să facem o escapadă, spontan, ad-hoc, în exotica Palma de Mallorca.

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1 – După o zi în care am așteptat nerăbdători lăsatul serii, ne îndreptăm spre aeroport, unde luăm avionul spre însorita Palma de Mallorca. Odată ajunși, luăm un taxi spre cazare și, dacă avem timp, facem o plimbare nocturnă pe plaja din apropiere.
Cazare în camere duble, Hotel Teide, El Arenal
Ziua 2 – Începem ziua explorând străzile vibrante ale Palmei de Mallorca, printr-o călătorie cu autobuzul de tip hop on/hop off, care ne va ajuta să suprindem toate punctele principale de interes ale orașului. Ne bucurăm de palmieri, soare și multă voie bună.
După-amiază, ne așteaptă o croazieră de 5 ore prin Palma Bay și apele cristaline ale coastei de sud a insulei. Descoperim cele mai frumoase peșteri ale coastei și facem snorkeling în Portals Vells sau Cala Vella.
Opțional, cei ce nu doresc să participe la tur se pot bucura de o zi relaxantă pe plajele din Palma de Mallorca.
Cazare în camere duble, Hotel Teide, El Arenal

Ziua 3 – Astăzi ne așteaptă o zi de explorare a coastei de nord a Mallorca, într-un tur divers de o zi întreagă. Putem cumpăra produse proaspete dintr-o piață locală, să ne plimbăm sau înotăm de-a lungul plajei din Formentor și admirați priveliști spectaculoase din viewpoint-ul Colomer și munții Tramuntana, inclusă în Patrimoniul Mondial.
Opțional, cei ce nu doresc să participe la tur se pot bucura de o zi relaxantă pe plajele din Palma de Mallorca.
Cazare în camere duble, Hotel Teide, El Arenal

Ziua 4 – Astăzi avem parte de una dintre cele mai iubite atracții din Mallorca: o călătorie către Soler, în valea cu portocali, cu un tren vintage din lemn, ce era utilizat acum zeci de ani pentru a transporta citrice.
Călătoria către nordul insulei ne poartă prin locuri și scenarii spectaculoase, trecând pe lângă viaducte, poduri și 13 tuneluri.
Odată ajunși, luăm și un tramvai spre Port de Soler, înconjurați de plantațiile de portocali și lămâi. Seara ne întoarcem spre Palma și ne bucurăm de plaja din apropiere. Spre seară, facem câteva cumpărături pentru micul dejun și luăm ultimele suveniruri din Palma de Mallorca.
Cazare în camera duble, Hotel Teide, El Arenal

Ziua 5 – În zorii zilei, cu mult soare în suflet, ne întoarcem la aeroport și ne reluăm viața cotidiană, acum încărcați cu energie, amintiri noi și mult optimism. Ce aventură!

Traseu

Palma de Mallorca - Palma Bay - North Coast - Soler

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Hop on/Hop off Bus Palma de Mallorca

x

02.

Croaziera Palma Bay

x

03.

Croaziera Coasta de Nord

x

04.

Calatorie minunata cu trenul vintage spre Soler

x

HaiHui

Sfaturi calatorie

Info Covid Pentru intrarea in Mallorca, este obligatorie prezentarea unui test PCR negativ efectuat cu maxim 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Insulelor Baleare. De asemenea, toate persoanele care călătoresc spre Spania, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es. În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate. Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație.
HaiHui

Metode de plata

Transa 1 - 289 euro pana la 10 iunie