...

HaiHui in Bavaria

Categoria: HaiHui Clasic

Detalii HaiHui

Pret: 489 euro

Perioada: 13 Aug 2021 - 18 Aug 2021

Destinatie: Bavaria, Germania

Numar locuri: 10

Servicii incluse: - Bilet de avion dus-întors București – Munich, cu bagaj mare de mână inclus - Cazări frumoase în camere duble (5 nopți) - Transport local asigurat, prin mașină închiriată - Tur lider voios

Servicii neincluse: - Intrări obiective - Mese - Cheltuieli personale - Test PCR

Insotitor calatorie

Razvan

descriere despre insotitorul de calatorie

Intro excursie

Halo! Wie geht’s? Sunt Hansel și Gretel pe aici? Desigur, chiar după colț. Te așteaptă la castel, pe drumul romantic, cu o masă bogată în covrigi și alte bunătăți bavareze. Ți-am făcut poftă?

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1: Vineri, 13 august – Munich – Dachau – Valea Romantică (Nordlingen– Dinkelsbuhl – Rothenburg ob der Tauber
După un zbor scurt, ne începem drumeția în Dachau, unde vom face o vizită prin trecutul sumbru al lagărului de concentrare. Încărcați cu poveștile cuprinzătoare ale trecutului nazist, ne schimbăm traiectoria la 180 de grade și mergem să vizităm orașele diafane ce compun celebra Vale Romantică, oprind prin locuri iconice precum Nordlingen, Dinkelsbuhl sau Rothenburg ob der Tauber.
Spre seară, ne îndreptăm spre Nurnberg, unde vom înnopta.
Cazare Leonardo Hotel Nurnberg , camere duble

Ziua 2: Sâmbătă, 14 august – Nurnberg – Regensburg
Un oraș cu o arhitectură impresionantă, cu căsuțe deprinse parcă din poveștile cu Hansel și Gretel, Nurnberg, cel de-al doilea oraș ca dimenisune din Bavaria, ne așteaptă să îi descoperim tainele istorice și culinare. Ne petrecem prima parte a zilei colindând străzile și descoperind cultura locului, iar după-amiaza ne îndreptăm spre Regensburg, un oraș bavarez de pe Dunăre, cunoscut pentru nucleul său medieval bine conservat. Putem descoperi aici un bine cunoscut pod de piatra, ce datează din secolul al XII-lea, lung de 310 metri, ce traversează râul către orașul vechi. De asemenea,tot aici se află și Walhalla, o replică a Parthenonului ce onorează ilustri germani.
Cazare Ibis Hotel Regensburg, camere duble

Ziua 3: Duminică, 15 august – Regensburg – Passau– Lacul Kornig
Dis de dimineață, pornim din nou la drum către Passau, o fostă colonie a Romei Antice, astăzi un oraș situat aproape de granița cu Austria, la confluența a 3 râuri/fluvii: Dunărea, Inn și Ilz, de unde îi vine și denumirea de “Orașul celor trei râuri”. După-amiaza ne îndreptăm spre Lacul Konigssee, “Lacul regelui”, considerat cel mai curat lac din Germania. Înconjurați de Munții Alpi, vom avea parte de peisaje spectaculoase, ce ne vor tăia respirația.
Cazare TS Hotel, camere duble

Ziua 4: Luni, 16 august – Castelul Neuschwanstein
Astăzi vizităm celebrul castel Neuschwanstein, in castel construit în stil romantic-renascentist la finalul secolului al XIX-lea. Palatul a servit drept refugiu personal al regelui și a devenit o sursă de inspirații pentru o serie de animații Disney, precum Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită.
Spre seară, ne întoarcem în Munich, unde vom rămâne până la finalul excursiei.
Cazare Leonado Hotel Munich, camere duble

Ziua 5: Marți, 17 august – Munich
Astăzi hoinărim pe străzile din München, capitala Bavariei, care găzduiesc clădiri vechi de secole și numeroase muzee. Orașul este cunoscut pentru sărbătoarea anuală a Oktoberfest și pentru halele de bere, inclusiv faimosul Hofbräuhaus, fondat în 1589. Vizităm orașul vechi și reconstituim povești din secolul al XVI-lea.
Cazare Leonardo Hotel Munich, camere duble

Ziua 6: Munich – București
Plini de amintiri memorabile, ne întoarcem în București, în căutarea covrigilor și plăcintelor bavareze.

Hai, vii?

Traseu

Munich - Valea Romantica - Munich

HaiHui

4 experiente inedite

01.

x

.

02.

x

.

03.

x

.

04.

x

.

HaiHui

Sfaturi calatorie

.
HaiHui

Metode de plata

Transa 1 - 300 euro pana la 15 iunie Transa 2 - 189 euro pana la 15 iulie
HaiHui

Alte excursii recomandate

HaiHui in Egipt si Kenya

1787 euro

08 Sep 2021 - 22 Sep 2021

HaiHui in Namibia

1490 euro

02 Sep 2021 - 13 Sep 2021

HaiHui in Brazilia

1099 euro

26 Aug 2021 - 06 Sep 2021

Hai vii cu noi ?

Rezerva loc in excursie