...

HaiHui in Brazilia

Categoria: Arhiva

Detalii HaiHui

Pret: 1099 euro

Perioada: 26 Aug 2021 - 06 Sep 2021

Destinatie: Brazilia

Numar locuri: 0

Servicii incluse: Bilet avion Bucuresti- Roma/ Roma- Bucuresti (escală Lisabona), cu bagaj mare de mână inclus. Bilet avion Roma- Salvador de Bahia cu bagaj mare de mână inclus. Bilet avion Salvador de Bahia - Foz do Iguazu Transport Autobuz Sao Paolo - Paraty (10 euro) Autobuz Paraty - Rio de Janeiro(10 Euro) Bilet avion Iguazo - Sao Paulo Cazări hotel Tur lider voios

Servicii neincluse: Cheltuieli personale Cheltuieli transferuri interne (aproxim. 50 euro) Intrare Cascadele Iguazo - 18 dolari Free Walking Tour ( 10 euro) Ghid Favela Excursie opțională cu barca pe insule (Rio De Janeiro) Mese

Locurile pentru acesta excursie sunt epuizate. Inscrie-te pe lista de asteptare.

Insotitor calatorie

Razvan

descriere despre insotitorul de calatorie

Intro excursie

Bom Dia, Brasil! Agora venim! Pregătește-ți bagajul: ia-ți zâmbetul de vacanță, starea de euforie, curiozitatea și cheful de a descoperi plajele exotice ale Braziliei, munții învăluiți în mister,orașele colorate și bucuria de a trăi care este atât de prezentă în aerul brazilian! Imaginează-te pe plaja din Copacabana sau sus, pe Muntele Pao de Acucar, de unde poți vedea tot orașul Rio de Janeiro. Simte cultura plină de viață și împrumută și tu din relaxarea băștinașilor. În fiecare zi îți vei dori ca timpul să se oprească în loc și te vei bucura de această vacanță unde esta tudo bem!

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1: 26 august - București - Salvador Bahia
Părăsim Bucureștiul și începem aventura. După un zbor lung, ajungem în Salvador Bahia seara, târziu și ne cazăm.
Cazare: Salvador Bahia, Rede Andrade Barra ( 4 stele)
Ziua 2: 27 august - Salvador Bahia
Astăzi descoperim orașul divizat în Ciudade Alta ( parte de sus a stîncii) și Ciudade Baixa ( partea de jos, din golf) . Ne plimbăm prin centrul vechi, pe străduțe înguste, cu căsuțe mici și porți colorate. Mergem pe plajele din apropiere și ne bucurăm de atmosfera plină de viață, dar relaxată a orașului.
Cazare: Salvador Bahia, Rede Andrade Barra
Ziua 3: 28 august -Salvadaor Bahia - Foz do Iguazu
Părăsim orașul Salvador de Bahia și luăm avionul către următoarea destinație: micul orășel Foz de Iguazu. Ajungem seara și ne cazăm.
Cazare: Foz do Iguazu, National Inn, cu mic dejun inclus.
Ziua 4: 29 august - Foz de Iguazu
Astăzi explorăm orașul Foz de Iguazu și facem o vizită la faimoasele cascade din acest loc. Acestea formează o graniță naturală între Argentina și Brazilia. Coborâm până la Garganta do Diabo, unde aburii de la cascade se pot ridica și până la 150 de metri în aer.
Dacă condițiile de călătorie permit, seara vizităm Paraguay.
Cazare:Foz do Iguazu, National Inn, cu mic dejun inclus.
Ziua 5: 30 august -Foz do Iguazu- Argentina
Dacă sunt deschise granițele, vizităm Argentina. Dacă nu, rămânem în Foz do Iguazu pentru încă o zi de explorat orașul. Seara, luăm avionul către Sao Paulo.
Cazare: Sao Paulo, Intercity Sao Paulo Paulista
Ziua 6 : 31 august - Sao Paulo
Un oraș care, cu siguranță nu ne va plictisi. De la muzee ca Pinacoteca do Estado sau clădiri ca Teatro Municipal de Sao Paolo, piețe precum Mercado Municipal și terminând cu peisajele verzi ale Parcului Ibirapuera, Sao Paulo are de oferit o mulțime de locuri frumoase, demne de vizitat.
Cazare: Sao Paulo, Intercity Sao Paulo Paulista.
Ziua 7 : 1 septembrie - Parati
Luăm autobuzul din Sao Paulo și peste cinci ore ajungem în orașul Paraty- mic, cochet, colorat. Ne cazăm la hotel și ieșim să vedem orașul și sa ne plimbăm pe străduțele mici.
Cazare: Parati Pousada Recanto, mic dejun inclus.
Ziua 8: 2 septembrie - Parati- Rio
Astăzi avem o zi de transfer. Luăm autobuzul spre Rio de Janeiro. Va fi un drum lung., dar ne așteaptă o destinație care merită toată atenția noastră.Ajungem seara și ne cazăm.
Cazare: Rio Hotel Atlantico Prime
Ziua 9: 3 septembrie – Rio de Janeiro
Începem ziua cu un mic dejun proaspăt și încărcați cu energie bună, mergem în centrul vechi al orașului. Ne vom bucura de un free walking tour, vizităm favelele, facem o plimbare cu tramvaiul, iar seara, după o zi plină, mergem să vedem apusul de pe muntele Pao de Acucar ( Munții Pâinii de Zahăr), cel mai important punct de reper al Braziliei, care oferă priveliști cu adevărat uimitoare asupra orașului.
Cazare: Rio Hotel Atlantico Prime.
Ziua 10: 4 septembrie - Rio de Janeiro
Astăzi avem o zi liberă pentru a ne bucura de Rio de Janeiro, care nu încetează să ne bucure ochii. Doritorii pot alege o excursie opțională- plimbare cu barca pe insulele din jurul orașului Rio de Janeiro.
Cazare: Rio Hotel Atlantico Prime
Ziua 11: 5 septembrie - Rio de Janeiro
Astăzi avem o zi dinamică și plină. Vizităm faimoasa Stauie a lui Isus, mergem să vizităm Copacabana, care mai este denumită și Princesinha do Mar. Este cunoscut pentru energia vibrantă a orașului, oamenii bronzați și relaxați, munții cu jungla alături, plajele curate , mângâiate de soare, iar starea de vacanță se simte în aer.Iar seara, vizităm orașul care a făcut cunoscută piesa The Girl from Ipanema. Plaja din Ipanema e locul perfect pentru relaxare și deconectare d ela toate grijile cotidiene.
Cazare Rio Hotel Atlantico Prime.
Ziua 12: 6 septembrie -Rio - Roma
O ultimă ieșire pe frumoasa plajă din Rio, cu soarele prietenos de aici și aerul liniștit, de vacanță. Privim marea și încercăm să reținem arome, imagini, senzații - tot ce am trăit în această vacanță și vrem să rămână.
După amiază avem avionul spre Roma, iar seara, târziu ne așteaptă avionul care ne va duce spre casă.
Spunem Obrigado, Brasil pentru că ne-a primit și adeus, până data viitoare! Pentru că știm că trebuie să mai revenim aici, atunci când avem nevoie să scăpăm de tumultul orașului prăfuit.

Traseu

Bucuresti- Salvador de Bahia - Foz do Iguazu -Sao Paulo- Paraty- Rio de Janeiro

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Salvador de Bahia

Plimbă-te prin orășelul colorat, care te va atrage cu plajele sale și viața activă de aici.

02.

Foz do Iguazu

Lasă-te cucerit de frumoasele cascade, care te vor învălui cu aburii lor și aerul lor mistic.

03.

Sao Paulo

Descoperă cultura bogată a acestui oraș care vibrează de viață- arhitectură impunătoare, mercados pline de fructe proaspete, parcuri verzi pline de viață.

04.

Copacabana

Copacabana. Ce altceva iți mai poți dori de la o vacanță?

HaiHui

Sfaturi calatorie

Începând cu luna decembrie 2020, autoritățile braziliene au introdus obligativitatea completării online a unei declaraţii de sănătate pe pagina de internet: https://formulario.anvisa.gov.br/, precum și a prezentării rezultatului negativ al unui test tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea pe teritoriul Braziliei. Condiții de intrare în scop de turism/vizită etc. (până la 90 de zile): • Pasagerul trebuie să prezinte companiei aviatice dovada achiziționării unei asigurări de sănătate valabile în Brazilia, cu acoperire pe întreaga durată a șederii în acest stat, extinsă și completă (incluzând asigurarea în caz de deces); • Să existe o justificare a călătoriei: un voucher turistic etc., în funcție de scopul deplasării. Vă recomandăm, cu insistenţă, să încheiaţi asigurare de călătorie, medicală şi de viaţă, atunci când vă deplasaţi în Brazilia! De asemenea, având în vedere faptul că majoritatea spitalelor braziliene nu acceptă decontarea costurilor în baza asigurărilor de sănătate, este important să aveţi la dumneavoastră o sumă de bani minimă alocată cheltuielilor medicale.
HaiHui

Metode de plata

Tranșa 1 : 700 euro până la 20 iunie Tranșa 2: 200 euro până la 5 iulie Tranșa 3 :199 euro până la 1 august