...

HaiHui in Egipt si Kenya

Categoria: Arhiva

Detalii HaiHui

Pret: 1787 euro

Perioada: 08 Sep 2021 - 22 Sep 2021

Destinatie: Egipt si Kenya

Numar locuri: 0

Servicii incluse: Bilet avion Bucuresti- Cairo/ Cairo- Bucuresti (zbor direct), bagaj de cala inclus Bilet avion Cairo- Mombasa (1 escala), bagaj de cala inclus Safari in Kenya ( 2 zile) Tur biciclete in Diani Beach Toate cazările, camere duble 1 noapte cazare la cort, în deșert Bilete avion Cairo- Aswan Bilete avion Luxor- Aswan Excursie in desert(2 zile) cu mese incluse Excursie Templul Abu Simbel+intrare inclusă Excursie Piramide +intrare inclusă Excursie Templul Edfu so Kom Ombo Excursie Valea Regilor Plimbare cu balonul la răsărit în Luxor Safari all inclusive (cazare, mese, game drives, ghid)

Servicii neincluse: Mese Transferuri interne Cheltuieli personale Intrări obiective/ Excursii Optionale: Fort Jesus – apx 10 euro Haller Park – apx 12 euro Mombasa Marine Park – apx. 13 euro Snorkeling Camel riding – apx 35 euro Tur Insula Wasini – apx 100 euro

Locurile pentru acesta excursie sunt epuizate. Inscrie-te pe lista de asteptare.

Insotitor calatorie

Razvan

descriere despre insotitorul de calatorie

Intro excursie

Ce faci în septembrie? Ma duc în Egipt😈 Tu? Bine ca ești tu faraon... Eu ma duc în Kenya📸 Bine ca ești tu elefant🐵 Unii se duc în Kenya, alții în Egipt, tu mergi în Kenya și Egipt. Toți pățiți la fel👹 pentru ca ei merg cu alte agenții în Kenya, iar tu mergi cu HaiHui în Kenya și Egipt🤩

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1 -Miercuri, 08 septembrie- Bucuresti - Cairo
Luăm avionul de noapte spre Cairo și în 3 ore ajungem în capitala Egiptului. După un somn odihnitor, ne trezim pentru a explora orașul. Urmează excursia către cele mai cunoscute piramide din antichitate, una dintre cele șapte minuni antice - Piramidele Giza. Te vei lăsa cucerit de istoria bogată care domnește în acest complex de monumente, iar seara târziu luăm avionul către Mombasa, unde vom ajunge a doua zi dimineața.
Ziua 2 - Joi, 09 septembrie - Mombasa
Astăzi hoinărim prin centrul istoric al Mombasei, explorând orașul vechi, care găzduiește repere precum Fortul Jesus, Moscheea Mandhry și Templul Lord Shiva, iar spre seară ne îndreptăm spre suburbiile moderne.
După-amiaza liberă, program de voie
Cazare în Mombasa, camere duble
Ziua 3 - Vineri, 10 septembrie – Mombasa
Astăzi ne petrecem ziua în natură, vizitând celebrul Haller Park, unde vom face cunoștință cu fauna impresionantă a locului. După-amiaza ne-o petrecem la Mombasa Marine Park, unde pasionații se pot bucura de diverse sporturi acvatice. Putem face o plimbare printre cocotierii exotici sau pur și simplu să privim infinitul Ocean Indian, în timp ce ne îndesăm tălpile în nisipul fin.
Ziua 4-Sâmbătă, 11 septembrie – safari Tsavo East
Astăzi începe adevărata aventură! În haine de explorator și echipați cu spiritul aventurier, suntem preluați încă din zorii zilei către Parcul Național Tsavo East. Scenarii demne de National Geographic ne așteaptă: facem întâlnire cu elefanți, girafe, zebre, hipopotami și, desigur....legendarul rege al junglei.
După ce luăm prânzul, luăm parte la încă un game drive și apoi ne îndreptăm spre cazare.
Cazare camere duble
Ziua 5- Duminică, 12 septembrie – safari Tsavo East
În zorii zilei, ne energizăm cu un mic dejun copios și apoi ne pregătim pentru ultimul game drive al acestui safari. Ne luăm rămas bun de la animale și de la acest scenariu de poveste, păstrând în suflet amintirile vii. La întoarcere, putem opta și pentru un tur cultural într-un trib de Masai, care ne vor învăța dansurile și tradițiile locului.
Cazare în Mombasa, camera duble
Ziua 6- Luni, 13 septembrie – Diani Beach
Hakuna Matata! După atâta adrenalină, a venit momentul să dăm start unor zile de relaxare la Oceanul Indian, unde ne așteaptă peisaje rupte din Rai.
Ca activități opționale, ne putem bucura de snorkeling sau o plimbare cu cămila pe plajă.
Cazare in camera duble, Diani Beach
Ziua 7- Marți, 14 septembrie- Diani Beach - Tur Wasini Island
Ușor mai bronzați și obișnuiți deja cu împrejurimile, ne putem bucura astăzi de o excursie de o zi pe vibranta insulă Wasini. Ne împrietenim cu localnicii și ne inspirăm de viața simplă și fericită a acestora. Descoperim tainele gastronomice ale acestora și ne înfruptăm cu preparate abia pescuite din larg: crabi, creveți și alte fructe de mare. Noaptea, ne alăturăm prietenilor rămași în Diani Beach și stăm la povești până târziu în noapte.
Cazare in camera double, Diani Beach
Ziua 8- Miercuri, 15 septembrie – Diani Beach – tur cu Bicicleta
Astăzi descoperim latura culturală a locului, printr-o plimbare cu Bicicleta care ne va duce direct în inima vieții kenyene. Satul Masai va fi prima oprire, unde vom vedea satele native tipice și stilul de viață, veți putea vedea dansurile tradiționale. A doua oprire va fi la o școală primară de auto-ajutor , iar apoi mergem către o comunitate sătească de gospodării simple. Vizităm localul Mganga (care este numele swahili pentru un vrăjitor); sunt buni în tratarea vindecărilor și a tratamentelor pe bază de plante, dar nu fac vrăji și vizităm piața rurală Ukunda, unde ne vom vom gusta nucă de cocos proaspătă și vin din nucă de cocos. Spre seară, ne îndreptăm spre cazare.
Cazare in camera duble, Diani Beach
Ziua 9- Joi, 16 septembrie – Mombasa - Cairo
Petrecem ultimele ore în Diani Beach. Luăm prânzul și apoi ne îndreptăm spre Mombasa, de unde putem lua ultimele suveniruri până la îmbarcarea în avionul spre Cairo.
Ziua 10 - Vineri, 17 septembrie - Kenya- Cairo
Încheiem aventura în Kenya și revenim pe tărâmul faraonilor. Ajungem în Cairo la prânz. Astăzi ne vom bucura de o zi liniștită și de relaxare în oraș.
Cazare: Cairo, camere duble.
Ziua 11 - Sâmbătă, 18 septembrie - Deșertul Alb
Astăzi plecăm în excursie către Deșertul Alb. Ne așteaptă un tur 4X4 în care explorăm terenurile și dunele de nisip,admirând formațiunile stâncoase de un alb strălucitor. Petrecem noaptea aici,în corturi speciale.
Ziua 12 -Duminică, 19 septembrie -Cairo- Aswan
Dimineața revenim în Cairo și plecăm spre aeroport, de unde vom lua avionul de seară către Aswan.
Cazare: Aswan, camere duble.
Ziua 13 - Luni, 20 septembrie: Abu Simbel - Aswan
Vizităm marele templu Abu Simbel, ridicat de faraonul Ramses al II-lea, construcția căruia a durat 20 de ani. În timp ce vei contempla fațada impresionantă a templului, te vei simți mic în fața acestor statui colosale ce te privesc mândre de la înălțimea de 20 de metri.
Seara mergem în orașul Aswan de pe valea Nilului.
Cazare: Aswan, camere duble.
Ziua 14 - Marți, 21 septembrie - Templele Edfu și Kom Ombo
Astăzi vizităm templul Edfu,dedicat zeului muntelui. În templu putem vedea nu numai inscripții egiptene ci și elemente antice grecești, care se datorează amestecului de culturi care a avut loc după cucerirea Egiptului în 332.
Urmează să vizităm templul Kom Ombo, un templu dublu. Partea de sud este dedicată zeului Sobek- portretizat ca un bărbat cu cap de crocodil sau pur și simplu sub forma unui crocodil, iar partea de nord- dedicată zeului Haroeris.
Cazare: Luxor, camere duble.
Ziua 15 -Miercuri, 22 septembrie - Valea Regilor - Cairo- București
Astăzi întâmpinăm zorii într-un mod deosebit: o plimbare cu balonul deasupra orașului Luxor. După amiaza ne îndreptăm spre malul de vest al Luxorului, unde se află mormintele regale ale faraonilor cunoscute ca și Valea Regilor. Ne vom petrece timpul descoperind acest complex de 63 de morminte faraonice.
Cu aparatul plin de fotografii, cu zâmbetul pe buze, trăim satisfacția că am avut o singură călătorie, dar am vizitat două țări, luăm avionul spre Cairo. Noaptea, avem avionul spre casă.

Traseu

Bucuresti - Cairo - Mombasa - Tsavo East - Diani Beach -Desertul Alb - Aswan - Templul Edfu si Kom Ombo - Valea Regilor - Cairo - Bucuresti

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Plimbare cu balonul în Luxor

Oferă-ți o altfel de dimineață și întâmpină zorii la înălțime zburând deasupra orașului Luxor

02.

Deșertul Alb

Sigur ai mai dormit în cort la mare. Sau la munte. Sau în pădure. E timpul să adaugi pe lista ta și o noapte cu cortul în deșert.

03.

Tsavo East National Park

Simte-te ca un adevărat explorator în această aventură demnă de National Geographic și admiră îndeaproape lei, girafe, elefanți, hipopotami .

04.

Diani Beach

Plaje diafane cu nisip alb, nuci de cocos ce împodobesc palmierii, ape turcoaz, soare și multă relaxare - așa arată ziua ta la plajă.

HaiHui

Sfaturi calatorie

Kenya: prezentarea unui test digital molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 96 de ore înainte de sosirea în Kenya; completarea formularului online, înainte de călătorie, la următoarea pagină de internet: bit.ly/covid10moh sau fie descărcarea aplicației mobile Jitenge App, fie accesarea online a acesteia: „Jitenge MOH”. Este necesară prezentarea la sosirea în acest stat a codului QR recepționat pe e-mail. Egipt: Pasagerii curselor aeriene care intră în Republica Arabă Egipt, prin orice aeroport, trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei. Cetățenii români care sosesc direct pe aeroportul din Cairo au nevoie de viză de intrare, care se obține de la Ambasada Republicii Arabe Egipt la București sau direct de la autoritățile de frontieră din aeroport (taxa pentru viza turistică este 25$ și poate fi achitată numai cu numerar - cash). Se recomandă ca toți turiștii să fie în posesia unor asigurări medicale de călătorie care să acopere minim 20.000 Euro/Dolari (ca sumă asigurată), având în vedere costurile foarte mari percepute de spitalele locale
HaiHui

Metode de plata

Tranșa 1: 750 euro pana pe 20 iunie Tranșa 2: 600 euro pana pe 20 iulie Tranșa 3: 437 euro pana pe 20 august
HaiHui

Alte excursii recomandate

HaiHui in Namibia

1490 euro

02 Sep 2021 - 13 Sep 2021

HaiHui în Peru

1399 euro

22 Sep 2021 - 12 Oct 2021

HaiHui in Patagonia

1399 euro

20 Nov 2021 - 04 Dec 2021