...

HaiHui in Malta

Categoria: HaiHui Clasic

Detalii HaiHui

Pret: 399 euro

Perioada: 14 Sep 2021 - 21 Jun 2021

Destinatie: Malta

Numar locuri: 15

Servicii incluse: Zbor București- Malta, cu taxe de aeroport incluse și bagaj de mână mic Cazare la hotel, în camere duble, fără mic dejun Tur lider voios

Servicii neincluse: Transport intern cu autobuzul aproximativ 40 € https://www.publictransport.com.mt/en/exploreplusmeep Transport cu ferry către Gozo, aproximativ 20 € Intrări la obiective: St. John’s Cathedral 10 €, Casa Rocca Piccola 9€, Hagar Qim and Mnajda Temples 10 €, Blue Grotto 8 €, Popey Village 15 € Diving, aproximativ 50 €

Intro excursie

Unii își fac ghiozdanul pentru școală, iar alții.... ei, ne-am obișnuit deja, noi ni-l facem pentru excursii. La doar câteva ore de casă, găsim o destinație care ne va face să uităm de venirea toamnei și ne va primi cu brațele deschise pentru o săptămână, pe cât de relaxantă, pe atât de interesantă.

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1️⃣, Marți, 14 septembrie- Zbor către Luqa, Malta
🏨Cazare în Sliema, la hotel, cameră dublă, fără mic dejun

Părăsim Bucureștiul plini de entuziasm la ora 12.50, iar după 6 ore și o escală ajungem în Valetta, pe aeroportul din Luqa, la ora 18.15.
Mergem la hotel să ne cazăm și ne bucurăm de o seară liniștită prin capitală.

Ziua 2️⃣, Miercuri, 15 septembrie- Valleta
🏨Cazare în Sliema, la hotel, cameră dublă, fără mic dejun

Ieșim de dimineața pe străzile boeme ale acestui orășel și ne oprim la un restaurant cochet să ne delectăm cu micul dejun.
Vom începe apoi plimbarea, prima destinație fiind St. John Cathedral. Apoi, vom merge să vedem cum trăiau cei din familia regală la Casa Rocca Piccola și la Grand Master Palace. Ne oprim să savurăm mâncarea malteză la prânz și de ce nu, chiar și o cafea condimentată în stil tradițional cu anason.
Continuăm plimbarea prin oraș, iar la apus mergem către Grădinile Upper Barraca.
Seara luăm cina în oraș.

Ziua 3️⃣, Joi, 16 septembrie- Marsaxlokk, Blu Grotto,Hagar Qim, Mnajdra, Dingli Cliffs
🏨Cazare în Sliema, la hotel, cameră dublă, fără mic dejun

După micul dejun, mergem către stația de autobuz ce ne va duce la situl arheologic Hagar Qim și Mnajdra. Templele megalitice din Malta sunt unele dintre cele mai vechi situri religioase de pe Pământ. Un fapt amuzant este că are peste 5000 de ani și este mai vechi decât piramidele egiptene.
Întorcându-ne înapoi în timpurile noastre, mergem apoi spre Blue Grotto, un complex de șapte peșteri de-a lungul coastei de sud a insulei. Ne vom îmbarca pe o bărcuță ce ne va duce la aceste formațiuni deosebite. Înapoi pe pământ, ne relaxăm puțin și luăm prânzul.
Continuăm plimbarea noastră cu autobuzul către Dingli Cliffs, unde ne vom bucura de o panoramă asupra coastei de vest, cea mai înaltă a Maltei.
De acolo, plecăm spre Marsaxlokk, un frumos oraș pescăresc. Seara, după cină, ne întoarcem în Valetta, la cazare.

Ziua 4️⃣, Vineri, 17 septembrie- Mdina și Mosta Rotunda
🏨Cazare în Sliema, la hotel, cameră dublă, fără mic dejun

Dimineața plecăm spre fosta capitală a Maltei, Mdina. Orașul are o vechime de 4.000 de ani și îți oferă un sentiment de lume medieval. Totul într-un décor și arhitectură incredibilă. Este un oraș destul de mic, așa că este ușor de explorat. Vom merge la Catedrala Sfântul Paul, vom vedea orașul de sus, de pe zidurile fortificate și vom lua prânzul la Fontanella Tea Garden.
Cu .. sufletele pline, continuăm traseul nostru către Mosta, un mic sătuc ce găzduiește Domul Mosta, care este probabil cea mai impresionantă biserică din Malta, cu „rotunda sa masivă”, care este a treia ca mărime din lume. Biserica Mosta Dome a fost construită în 1860 și este închinată Adormirii Maicii Domnului.
Ne întoarcem după-amiaza în Valetta.

Ziua 5️⃣, Sâmbătă, 18 septembrie- Popey Village și Blue Lagoon
🏨Cazare în Gozo, la hotel, cameră dublă, cu mic dejun

Plecăm de dimineață către Popey Village, un vechi set de film unde s-a filmat Popey marinarul, din 1980 cu Robin Williams. Există un mic parc tematic cu spectacole și jocuri, ceea ce îl face distractiv pentru familie.
Plecăm apoi spre Comino, cea mai mică dintre cele trei insule ale Maltei și cea care găzduiește faimoasa lagună albastră din Malta, pe care o vom vizita și noi.
Continuăm apoi traseul spre Gozo, unde ne vom și caza în următoarele două seri.

Ziua 6️⃣, Duminică, 19 septembrie- Gozo
🏨Cazare în Gozo, la hotel, cameră dublă, cu mic dejun

După ce ne bucurăm de un mic dejun copios, începem să descoperim capitala acestei insule, Victoria.
Vom vizita Citadella, Piața Independenței și Basilica Marble. Vom merge apoi la salinele vechi de 350 de ani găsite în golful Xwejni. Acestea se întind pe aproximativ trei kilometri de-a lungul acestei coaste și sunt mai mult decât doar locul perfect pentru a obține o poză faină pentru Instagram!
Apoi mergem la plaja de la Ramla și Peștera Tal-Mixta .
Seara ne întoarcem la cazare.

Ziua 7️⃣, Luni, 20 septembrie- Diving sau zi de relaxare
🏨Cazare în Sliema, la hotel, cameră dublă, fără mic dejun

Astăzi avem o zi de relaxare, fie stăm la plajă, fie mergem să facem scufundări. Spre după-amiază, ne întoarcem în Valetta.

Ziua 8️⃣, Marți, 21 septembrie- Valetta și Zbor spre București

În ultima zi, ne mai plimbăm prin capitală, mai facem ultimele cumpărături de suveniruri, iar apoi la 11.50 ne facem confortabili în avionul ce ne duce spre casă.🥰

Hai, vii?
De ce să plătești mai mult?

Traseu

Valetta-Comino-Gozo

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Valetta

Orașul soarelui

02.

Gozo și Camino

Oaze de relaxare

03.

Diving

Cel mai bun cotat loc din Europa pentru scufundări

04.

Popey Village

Unde vom prinde putere!

HaiHui

Sfaturi calatorie

Test PCR, 72 h Probabil de la 1 iunie va fi posibila și intrarea pe baza certificatului de vaccin
HaiHui

Metode de plata

Tranșa 1: 200 euro până la 1 iulie Tranșa 2: 100 euro până la 1 august Tranșa 3: 99 euro până la 1 septembrie
Hai vii cu noi ?

Rezerva loc in excursie