...

HaiHui in Namibia

Categoria: Arhiva

Detalii HaiHui

Pret: 1490 euro

Perioada: 02 Sep 2021 - 13 Sep 2021

Destinatie: Namibia

Numar locuri: 0

Servicii incluse: Bilete avion București - Windhoek Bagaj mare de mână inclus. Bagaj mic de mână inclus. Toate nopțile de cazare, camere duble Taxe aeroport. Însoțitor de grup.

Servicii neincluse: Intrări obiective Cheltuieli personale Transferuri interne

Locurile pentru acesta excursie sunt epuizate. Inscrie-te pe lista de asteptare.

Intro excursie

Pregătit să lași urme in dunele cu nisip tricolor? Să te întâlnești cu leoparzii, să iei prânzul la ferma crocodililor și să ai parte de un safari de neuitat? În septembrie, o nouă lume ni se deschide: triburi indigene, celebrul Etosha Park și seri cu un apus de vis.

Descriere excursie si itinerariu

Ziua 1️⃣: Joi, 2 septembrie – București – Windhoek
Zbor București - Windhoek (2 escale)
Ziua 2️⃣: (Zi Ușoară) – Vineri, 3 septembrie – Windhoek
Ajungem în Windhoek la 14.00. Închiriem mașinile pentru drumul de 5 ore care ne așteaptă până la Keetmanshoop.
Cazare : Maritz Country Lodge, Keetmanshoop, camere duble cu mic dejun inclus
Ziua 3️⃣: (Zi Grea) – Sâmbătă, 4 septembrie – Fish Canyon, Kolmanskop
Ne trezim dimineața și după micul dejun pornim spre Fish Canyon, pe un drum de aproximativ 2,5 ore. Fish Canyon e cel mai mare canion din Africa și al doilea cel mai mare din lume. Ne rezervăm liniștiți câteva ore pentru viewpoint și hiking și pentru a admira frumoasele imagini pe care ni le oferă acest canion.
După prânz mergem către Kolmalskop, orașul- fantomă, cândva foarte bogat, devenit acum o destinație turistică plină de mister. Va fi o aventură să rătăcim pe drumurile sale pustii, să vedem casele acoperite aproape în întregime de nisipurile deșertului și să simțim , totuși, ecoul viu al unui oraș demult apus.
Cazare : Obelix Guesthouse, camere duble cu mic dejun
Ziua 4️⃣: (Zi Grea) – Duminică, 5 septembrie – Luderitz
Pornim către coloratul oraș german Luderitz. Acesta este cunoscut pentru arhitectura sa Art Deco germană care se remarcă prin stilul unic, atipic și culorile pline de viață, neobișnuite ale clădirilor sale.
Întâlnim apusul pe Duna 45, o superbă dună stelară, compusă din nisip vechi de 5 milioane de ani, care oferă o imagine demnă de văzut (și fotografiat!) tocmai spre apus, când o parte a dunei rămâne în umbră, în timp ce cealaltă este încă scăldată în lumina soarelui. Ne așteaptă un drum de 6 ore către Parcul Sossusvlei.
Cazare : Elegant Desert Cart, Sesriem, camere duble cu mic dejun inclus
Ziua 5️⃣: (Zi Grea) – Luni, 6 septembrie – Sossusvlei
Astăzi suntem matinali, luăm un mic dejun rapid, pentru că la 07:00 plecăm pentru a vedea răsăritul, în parc. Avem un drum de 4 ore cu mașina. Ne așteaptă o zi plină printre dune, plimbări prin nisipurile fierbinți, frumos colorate.
Dimineața o petrecem explorând Deadvlei, iar la prânz ne vom bucura de priveliștile frumoase oferite de canion. După prânz ne așteaptă un drum de 3,5 ore până la Atlantic, în Walvis Bay.
Cazare : Lagoon Suites Walvis Bay, Walvis Bay, camere duble cu mic dejun inclus
Ziua 6️⃣: (Zi Ușoară )- Marți, 7 septembrie – Cayac Pelican Point
Astăzi petrecem jumătate de zi, bucurându-ne de turul Pelican Point Caiac. După amiaza o avem liberă pentru a ne petrece timpul așa cum considerăm noi de cuviință.
Cazare: Lagoon Suites Walvis Bay
Ziua 7️⃣: (Zi Ușoară): – Miercuri, 8 septembrie – Sandwich Harbour
Continuăm turul nostru prin parcul Naukluft, bucurându-ne de o experiență unică de condus în Sandwich Harbour. O excursie cu 4X4 prin uriașele dune de nisip care se întâlnesc cu oceanul, creând, astfel imagini ce ne lasă, pur si simplu cu respirația tăiată.
După amiaza liberă o petrecem în Swakopmund, frumosul orășel cu o evidentă influență germană. Vom vedea aici străzi cu denumire germane și chiar putem auzi vorbindu-se limba germană de către o parte din locuitori.
Cazare: Sea Wind Cottages, Swakopmund, camere duble, fără mic dejun
Ziua 8️⃣: (Zi Grea) – Joi, 9 septembrie - Skeleton Coast
Mergem la Cape Cross, care găzduiește una dintre cele mai mari colonii de foci din lume. Avem bucuria să vedem de aproape aceste minunate mamifere, dar nu zăbovim prea mult, pentru că ne așteaptă Skeleton Coast,cel mai mare cimitir de nave din lume. Așa numita Coastă a Scheletului se întinde pe o suprafață de 40 km lățime și 500 km lungime și adăpostește resturile vaselor naufragiate. Mai mult de o mie de astfel de vase de diferite dimensiuni acoperă coasta, iar pentru noi va fi o încântare să fim martorii unei astfel de priveliști. Tot în Parcul Skeleton Coast vizităm sătucul pescăresc Torra Bay.
Spre seară vizităm orașul Pamoab și încheiem ziua cu pitorescul și tradiționalul orășel Kamanjab, cu locuri incredibil de frumoase, sălbatice, unde vom avea ocazia să vedem căsuțele simple din lut ale localnicilor, elefanți plimbandu-se leneș pe drumuri, girafe privindu-ne curioase, zebra jucăușe și o minunăție de peisaj ce îmbină mediul stâncos, arid, cu verdele proaspăt al vegetației.
Cazare: Opi Kopi , camere duble cu mic dejun inclus
Ziua 9️⃣: (Zi Ușoară) – Vineri, 10 septembrie - Vizită Trib Himba si Vizita la Cheetah Park
Astăzi avem parte de o experiență culturală uluitoare și facem cunoștință cu unul dintre ultimele triburi indigene semi-nomadice din lume. Încheiem ziua cu o vizită la Cheetah Park, unde ne „împrietenim” cu leoparzii zonei.
Cazare: Sasa Safari Camp Ovigo , Camere duble, mic dejun inclus
‬‬‬‬‬‬Ziua 1️⃣0️⃣ : (Zi Ușoară)- Sâmbătă, 15 septembrie, safari Etosha Park
Astăzi ne transformăm în mici exploratori și pornim într-un safari unic, în Etosha Park (prin traducere din limba Bantu, “marele loc alb”, lucru datorat unei largi întinderi de sare, care poate fi vazută chiar din spațiu.) Ne dăm întâlnire fcu peste 114 specii de mamifere și 340 de specii de păsări.
Cazare: Sasa Safari Camp Ovigo, camera double, mic dejun inclus
Ziua 1️⃣1️⃣: (Zi Ușoară) - Duminică, 12 septembrie – Cheetah Conservation Fund
Dimineața plecăm către Cheetah Conservation Fund, o organizație ce se ocupă cu protejarea leoparzilor.
La ora 08:00, vizităm ferma și participăm la un Cheetah Run, pentru a putea observa îndeaproape viața acestor feline impresionante. Astăzi este zi de trekking și safari. 😊
Tot astăzi, vom avea parte de un prânz atipic – în mijlocul fermei de crocodili.
După-amiaza o petrecem liberi, prin oraș.
Cazare Out of Africa, Otjiwarongo.
Ziua 1️⃣2️⃣: ( Zi Ușoară) - Luni, 13 septembrie.
Astăzi ne luăm rămas bun de la Namibia, care ne-a fost, pe de-o potrivă casă, cât și o importantă lecție de cultură, omenie și geografie. La ora 08:00 parcurgem un drum de 3 ore cu mașina, urmând ca după-amiaza să ne îmbarcăm spre zborul către România.

Traseu

Windhoek - Kolmanskop -Luderitz -Sossuvlei -Cayac Pelican Point - Sandwich Harbour - Skeleton Coast - Trib Himba - Cheetah Park - Etosha Park - Cheetah Conservation Fund

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Kolmalskop

Lasa-te vrăjit de misterul acestui oraș pustiu, cu aer enigmatic

02.

Duna 45

Bucură-te de un apus ca în filme pe culmile frumoasei dune 45.

03.

Skeleton Coast

Coasta Scheletului iti oferă experiente de neuitat: mii de vase naufragiate, cea mai mare colonie de foci,satul pescăresc Torra Bay. Toate te vor lăsa fără grai.

04.

Etosha Park

Un safari unic în care vei descoperi numeroase specii de mamifere si de păsări.

HaiHui

Sfaturi calatorie

-Test PCR, cu rezultat negativ, format tiparit(cu 5 zile inainte de sosire in tara) - Viza
HaiHui

Metode de plata

Tranșa 1 : 850 € până pe 15 mai Tranșa 2 : 400 € până pe 15 iulie Tranșa 3 : 240 € până pe 15 august